teacherLabel

Maarten Gybels

4.1 / 5

Maarten Gybels droomde als kind al van een mooie sportcarrière en hij haalde belangrijke levenslessen uit het voetbal, zwemmen, tennis, fitness, mountainbiken enzoverder. Hij behaalde een diploma Lichamelijke Opvoeding en is zelfstandig personal coach sinds 2007. 

"Ik ben niet het grootste sporttalent," geeft Maarten toe, "maar de passie voor sport en mensen heeft me al veel gegeven. Voor elk geluk dat ik tegengekomen ben op mijn pad, ben ik minstens evenveel keer een tegenslag tegengekomen. Dit heeft me sterker gemaakt, omdat ik steeds opnieuw wilde rechtstaan om verder te gaan richting mijn doelen."

Constante zelfstudie in trainings- en bewegingsleer, ondernemen en communicatie openen zijn blik voor nieuwe aspecten in het domein van coaching. Ook zijn beroepsverleden als opvoeder, fitnesscoach, organisator en leerkracht helpen hem een juiste mix aan te bieden.

Maarten Gybels droomde als kind al van een mooie sportcarrière en hij haalde belangrijke levenslessen uit het voetbal, zwemmen, tennis, fitness, mountainbiken enzoverder. Hij behaalde een diploma Lichamelijke Opvoeding en is zelfstandig personal coach sinds 20

readMore

Maarten Gybels givesCourses


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Voel jij je geroepen om je kennis over te brengen op gepassioneerde dierenvrienden? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0