Je hebt examengarantie

Wij staan bekend om onze hoogkwalitatieve cursussen. Al onze docenten zijn ervaren lesgevers die hun strepen hebben verdiend binnen hun vakgebied. Het zijn ondernemers die hun vak door en door kennen en je graag hun kennis doorgeven.

Aan het einde van elke opleiding leg je een examen af. Ben je geslaagd? Dan sturen wij jouw waardevolle diploma snel naar je op. Toch een herexamen? Dat plan je met jouw persoonlijke opleidingsconsulent kosteloos in. Samen zorgen jullie ervoor dat het je de volgende keer wel lukt! Examen afleggen is trouwens nooit verplicht. Je krijgt altijd een getuigschrift van deelname als je de lessen enkel volgt uit interesse.

Examen afleggen is inbegrepen

Het examen aan onze school is steeds inbegrepen in het inschrijvingsgeld. Wanneer je buist, mag je herkansen. Jij kiest of je dit doet bij dezelfde docent of bij een collega, zonder extra kosten. Je betaalt dus nooit meer lesgeld dan het bedrag dat bij de betreffende cursus staat aangegeven. Onbeperkt herkansen is gratis!

Je hebt hoge slagingskansen

Onze school behoort tot de onderwijsinstellingen met de hoogste slagingskansen van België. Dit is ten eerste omdat je onbeperkt examen mag afleggen. Daarnaast word je perfect voorbereid op het examen via het online leerplatform. Dat platform bevat examenvragen uit het verleden. Er zijn ook testexamens zodat je perfect weet of je klaar bent voor het examen. Het merendeel van onze studenten slaagt daarom van de eerste keer! De rest behaalt het diploma meestal na de eerste of tweede herkansing.

Het is eenvoudig. Als je deelneemt aan alle lessen en je je goed voorbereidt op het examen, slaag je. Daarna krijg je jouw diploma snel opgestuurd via de post.


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0