Persoonlijk studieadvies

Leuk dat je een nieuwe carrière wil starten! Een nieuwe carrière betekent jezelf verder ontwikkelen en groeien... en daar komen onze opleidingen aan bod!

Heb je hulp of advies nodig bij het kiezen van jouw ideale opleiding? Onze gediplomeerde opleidingsadviseurs staan voor je klaar en beantwoorden met plezier al jouw vragen. Ze geven je goede raad en gaan samen met jou op zoek naar de diervriendelijke opleiding die het best bij je past!

Je bereikt hen via het nummer +32 (0)3 292.33.33, door het contactformulier in te vullen, of een berichtje te sturen via de chatfunctie op onze website.

Uiteraard ben je van harte welkom op een van de bezoekadressen in Antwerpen, Brussel, Gent of Hasselt om een volledig cursusboek in te kijken.

Is loopbaanbegeleiding iets voor jou?

Wil je een persoonlijk ontwikkelingsplan laten opstellen om jouw doelen te bepalen en heb je nood aan regelmatige coaching? Dan is loopbaanbegeleiding iets voor jou. Je krijgt een persoonlijke begeleider toegewezen die met jou bekijkt wat je sterktes en verbeterpunten zijn. Samen ga je op zoek naar de mogelijkheden om alles uit je carrière te halen.

Vind jouw nieuwe studierichting in 6 simpele stappen:


1. Selecteer jouw interesses

Bekijk onze thema's en kies jouw favoriete onderwerpen.

2. Kies voor werkzekerheid

Al onze opleidingen zijn afgestemd op de behoeftes van de arbeidsmarkt. Ga voor elk van je gekozen thema's na welke opleidingen je kansen op werk aanzienlijk verhogen en maak een lijstje.

3. Bepaal je niveau

Beginners kiezen best voor een opleiding zonder voorkennis. Die informatie vind je terug op de webpagina van elke cursus. Na je basisopleiding mag je altijd nog een vervolopleiding volgen. Bekijk zeker ook onze allround opleidingen, waarbij je evolueert van beginner tot expert.


4. Verzamel informatie

Neem de webpagina's van alle opleidingen uit je lijstje grondig door, lees de infobrochure en vraag een gratis proefhoofdstuk aan. Denk na over de voor- en nadelen van elke carrière. Tip: op de eCampus verzamel je al jouw interesses en bekijk je extra snel proefhoofdstukken.

5. Kom je cursus inkijken

Bezoek onze secretariaten, want daar staan onze opleidingsverantwoordelijken klaar om al jouw vragen te beantwoorden en samen met jou je favoriete cursusboek door te bladeren. Zo weet je exact wat je te wachten staat.

6. Kies jouw favoriete opleidingsvorm

Ons veelzijdige opleidingsaanbod bestaat uit cursussen die je in groep, thuis of virtueel volgt.

Ontdek het Centrum voor Afstandsonderwijs


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0