Juan Gerlo

Juan Gerlo is een Vlaams acteur en zanger. Juan is vooral bekend door zijn personage als Jonas Van Loo in de populaire Ketnet-serie Ghost Rockers. Nadat hij in 2009 gecast werd voor de eerste semiprofessionele opvoering van Beauty and the Beast in Vlaanderen, besloot hij van zijn hobby zijn beroep te maken. Ondertussen was hij al te zien in verschillende musicals als The little mermaid (rol prins Eric) en Bonnie en Clyde (rol Clyde). Zingen kan hij dus als de beste, maar Juan wil graag zelf muziek maken en producen. Dankzij de opleiding Muziekproducer kan hij zijn zelfgeschreven muziek omzetten in de mooiste melodieën en de vetste beats!

doLike Juan Gerlo

Juan Gerlo followedCourses


Juan Gerlo wouldLikeToFollow


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Voel jij je geroepen om je kennis over te brengen op gepassioneerde dierenvrienden? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0