Beestige leerschool

Het Centrum voor Mens en Dier wil elke gemotiveerde student op een snelle en praktische manier klaarstomen voor een beregoed beroep. Daarbij focussen we op twee belangrijke pijlers: kwaliteit en flexibiliteit. Zo zetten we uitsluitend in op kwalitatieve cursussen en docenten én bieden we verschillende opleidingsmethoden en startdata aan. Alles om jouw opleidingstraject zo aangenaam mogelijk te maken! Onze organisatie is meermaals bekroond met certificaten en erkenningen die bewijzen dat wij kwaliteitsbeheersing en -borging hoog in het vaandel hebben staan.


Kwalitatieve cursussen

Om jouw professionele groei maximaal te ondersteunen, organiseren we tal van kwaliteitsvolle en praktijkgerichte cursussen. Deze worden zorgvuldig samengesteld en regelmatig geüpdatet. Op die manier blijven al onze cursussen aangepast aan de actuele ontwikkelingen binnen de relevante diervriendelijke sector.

Met het oog op efficiëntie blijven we daarbovenop investeren in nieuwe technologieën, zoals onze splinternieuwe online leeromgeving: eCampus. Via je persoonlijke studentenprofiel op dit platform raadpleeg je jouw eigen agenda en ontdek je nieuwe cursussen, waarin de band tussen mens en dier centraal staat. Zo bieden we jou ook online een optimale leerervaring!

ALLE OPLEIDINGENKwalitatieve docenten

Onze cursussen worden gedoceerd door professionele dierenkenners met minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar ervaring in bijberoep. Om de kwaliteit van onze opleidingen te waarborgen, verkiezen we mensen die bij ons gestudeerd hebben én met voortreffelijke cijfers zijn afgestudeerd.

De strenge selectieprocedure bestaat uit een kennismakingsgesprek van 2 uur, een testles van 1 uur en een derde selectieronde waarbij vakkennis en praktijkervaring door andere docenten wordt getoetst. Op die manier verzekeren we onze cursisten van kwalitatief hoogstaande opleidingen, én van bekwame docenten met een waaier aan relevante werkervaring!

ONZE DOCENTENFlexibele opleidingsmethoden

De grote meerderheid van onze opleidingen zijn op verschillende manieren beschikbaar. Zo heb je de keuze uit groepslessen, virtual classes of thuisstudies.

De groepslessen worden georganiseerd in bijna twintig verschillende steden, verspreid over Vlaanderen en Brussel. Ideaal voor wie zin heeft in een unieke leeromgeving met leuke klasgenoten en gemotiveerde docenten. Wanneer je kiest voor virtual classes, geven speciaal opgeleide docenten je vanop afstand les via de Virtuele Campus Zoom. Onze thuiscursussen zijn dan weer perfect voor wie graag individueel tewerk gaat. In dat geval krijg je 5 jaar de tijd om je traject te voltooien en geniet je het eerste jaar persoonlijke begeleiding van een professionele docent!

GROEPSLESSENVIRTUAL CLASSES THUISSTUDIES


Flexibele startdata

Om productiviteit te garanderen, zijn wij erg flexibel. Daarom bieden wij per maand verschillende data aan waarop onze groepslessen of virtual classes starten. Onze thuisstudies volg je altijd en overal. Op die manier kies jij zelf wanneer je met je opleiding begint! Sta je te popelen om te starten? Schrijf je dan nu in voor jouw favoriete opleiding en kies jouw persoonlijke startdatum!

SCHRIJF JE NU IN


interestsCarouselHeader

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-