Trainingscentra

We zetten in op kwaliteitsvolle en praktijkgerichte opleidingen, waarbij de relatie tussen mens en dier centraal staat, en op bereikbaarheid en efficiëntie. Met die twee kernbegrippen in het achterhoofd, hebben we onze campussen en secretariaten strategisch verspreid over Vlaanderen en Brussel. Zo assisteren we alle cursisten moeiteloos bij hun opleidingstraject. Kom jij graag eens een kijkje nemen?

Onze campussen

Van omgevormde villa's tot gerenoveerde herenhuizen... Je vindt onze campussen terug in tal van verschillende steden. Daar kom je oefenen, trainen en ondervinden tot je zelf de knepen van het vak onder de knie hebt. Onze doorgewinterde docenten gooien alles in de strijd om hun kennis aan jou door te geven!

De groepslessen zijn ook van thuis uit beschikbaar via de Virtuele Campus Zoom. In dat geval krijg je vanop afstand les van een van onze docenten. Deze virtual classes zijn zéér interactief. Zo heb je altijd de mogelijkheid om te communiceren met je medestudenten en de docent!


Onze secretariaten

Onze secretariaten bevinden zich in Hasselt, Antwerpen, Gent en Brussel. Je bent er welkom voor informatie over opleidingen, het inkijken van cursussen, het afleggen van examens voor de thuisstudies, een gesprek met onze opleidingsconsulenten... Daarbovenop worden deze locaties ook gebruikt als campussen en krijg je de kans om er les te komen volgen!

Wij zorgen ervoor dat er altijd een secretariaat dicht bij jou in de buurt is. Bovendien zijn ze allemaal makkelijk bereikbaar met de auto of met het openbaar vervoer. Hulp nodig? Wij ontvangen jou graag!


interestsCarouselHeader

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-