Bij ​​ons volg je de perfecte stage!

Onze opleidingen zijn erg jobgericht. Dat wil zeggen dat je tijdens de les theorie krijgt waar nodig, maar vooral veel zelf de praktijk oefent. Om jouw professionele groei maximaal te ondersteunen, organiseert het Centrum voor Mens en Dier daarbovenop kwaliteitsvolle dierenstages. Deze vormen een unieke aanvulling op de kennis die je opdoet tijdens de praktijkgerichte cursussen. Er zijn natuurlijk verschillende locaties waar je stage loopt. Spring eens binnen bij een dierenarts of imker? Bied je als vrijwilliger aan bij een asielcentrum of draai een tijdje mee op een manege? De mogelijkheden zijn eindeloos. Maak hieronder alvast kennis met enkele voordelen van een stage!
Ontdek de sector

Door stage te lopen in jouw favoriete dierensector, merk je meteen of de praktische kant van de job je bevalt.

Doe ervaring op

Een stage is de beste manier om concrete werkervaring op te doen. Ideaal om de praktijkgerichte kennis uit je opleiding écht toe te passen!

Vul je cv aan

Een stage staat altijd erg mooi op je cv en komt dus zeker van pas tijdens de zoektocht naar jouw toekomstige diervriendelijke job!

Leg connecties

Tijdens een stage leer je verschillende professionals kennen die actief zijn in de sector en die je verrijken met handige tips & tricks.

Krijg een unieke kans

Veel alumni noemen hun stage de mooiste tijd uit hun leven. Je krijgt de kans om met je favoriete dieren te werken!

Vind je werkplek

Het grootste voordeel van een stage is dat studenten er vaak een job aan over houden. Schrijf je in, volg een stage en vind jouw droomjob!


"Om als professioneel kattentrimmer aan de slag te gaan, moet je hoe dan ook kennis hebben van de praktijk. In samenwerking met jullie school heb ik de perfecte stageplek gevonden. Dat is trouwens ook de plek waar ik nu al een tijdje vast aan de slag ben."

Anthony, oud-student Kattentrimmer


Wij zorgen voor jouw stageovereenkomst

Wil je graag stage lopen? Prima! Van zodra je je stageplek hebt gevonden, bezorgen onze opleidingsconsulenten jou een stageovereenkomst. Deze vul je samen met je stagegever in en bezorg je terug aan ons. Wij verwerken deze papieren zodat jij meteen op je stageplek aan de slag gaat. Je volgt tot 300 uren stage. Zorg dat je je stage hebt afgerond vóór het behalen van je diploma. Zo neemt jouw carrière een vliegende start!

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0