Boost je cv met een toffe stage!

Onze opleidingen zijn erg jobgericht. Dat wil zeggen dat je tijdens de les theorie krijgt waar nodig, maar vooral veel zelf de praktijk oefent. Daarnaast nog stage lopen is een vrije, maar wel bijzonder slimme keuze. Op die manier bieden we je de kans om weer wat ervaring op te doen samen met jouw favoriete dieren.

Een job uitoefenen betekent dat je persoonlijk contact hebt met mensen uit jouw vakgebied en met (potentiële) klanten. Zo leer je met mensen omgaan en doe je belangrijke werkervaring op. Vaardigheden die je in je latere carrière zeker en vast gebruikt. Een stage volgen is bovendien een mooie meerwaarde op jouw cv. Werkgevers schatten de waarde van de opleidingen die jij hebt gevolgd aan het Centrum voor Mens en Dier hoog in. Voeg je daar nog een stage aan toe, dan zorg jij voor de optimale voorbereiding op je toekomstige job.

"Om als professioneel kattentrimmer aan de slag te gaan, moet je hoe dan ook kennis hebben van de praktijk. In samenwerking met jullie school heb ik de perfecte stageplek gevonden. Dat is trouwens ook de plek waar ik nu al een tijdje vast aan de slag ben."

Anthony, oud-student Kattentrimmer

Wij zorgen voor jouw stageovereenkomst

Wil je graag stage lopen? Prima! Van zodra je je stageplek hebt gevonden, bezorgen onze opleidingsconsulenten jou een stageovereenkomst. Deze vul je samen met je stagegever in en bezorg je terug aan ons. Wij verwerken deze papieren zodat jij meteen op je stageplek aan de slag gaat. Je volgt tot 300 uren stage. Zorg dat je je stage hebt afgerond vóór het behalen van je diploma. Zo neemt jouw carrière een vliegende start!

interestsCarouselHeader

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-