Een pakket op maat voor jouw thuisstudie

Surf naar beautyblue.shop

Start je binnenkort met een opleiding Schoonheidszorgen? Dan heb jij ook persoonlijk materiaal nodig, om te oefenen in de klas en je optimaal voor te bereiden op je examen. Hiervoor kan je terecht op beautyblue.shop.

De voordelen? De pakketten op beautyblue.shop zijn kant-en-klaar samengesteld en dus perfect afgestemd op jouw cursus. Schoonheidshandel doet hiervoor beroep op onze eigen docenten en een professioneel team van vakspecialisten met jarenlange ervaring.

Samengesteld door jouw docent

Bij centrumvoorafstandsonderwijs.be krijg jij les van een professional. Onze docenten zijn zelfstandige ondernemers met veel ervaring op de teller. Je volgt praktijkgericht les,waarbij je vooral veel zélf oefent. Zo haal jij het maximale uit jouw studie en ga je nadien meteen in de praktijk aan de slag.

De inhoud van de pakketten die je koopt op beautyblue.shop zijn samengesteld en worden opgevolgd door ons opleidingsteam. We werken uitsluitend met producten die bestemd zijn voor professionele doeleinden. Je mag er dus vanuit gaan dat jouw producten van topkwaliteit zijn. Het pakket bevat bovendien net datgene wat je nodig hebt in de klas, en dat aan een heel scherpe prijs.

Het aankopen van een eigen pakket heeft heel wat voordelen. Hygiënisch werken is er één van. Bovendien is de aankoop van een pakket eenuitstekende investeringin je toekomstige onderneming. Je start sneller, en gebruikt je materialen nadien bij je eigen klanten!

De perfecte voorbereiding op het examen

Kwaliteitsvolle producten, volledig afgestemd op jouw opleiding, samengesteld door je docent, en bovendien aan de scherpste prijs… Wat wil je als cursist nog meer? Met een goed studentenpakket volg jij de lessen op een optimale manier en oefen je thuis. Op die manier bereid je je op de beste manier voor om succesvol examen af te leggen.

Hoe werkt het?

Je ziet dat er meerdere pakketten beschikbaar zijn voor een opleiding. Standaardpakketten zijn – tenzij anders aangegeven – voldoende om je cursus mee af te ronden. Wil je nadien graag als zelfstandige aan de slag of bereid je je graag nóg beter voor op je (nieuwe) carrière? Dan raden wij je aan om voor het professionele pakket te kiezen. Voeg het pakket van je keuze toe aan je winkelwagentje. De betaling verloopt volledig via een veilige online betaalmodule. Na je betaling krijg je het pakket zo snel mogelijk opgestuurd!

interestsCarouselHeader