swcHeading

swcMainP1 swcMainP2 swcMainP3

Natural Farming

swcHomeCourse

swcOnlineLearningViaEcampus

swcStartWhenever

Dutch (BE)

Schrijf je in voor de cursus Natural Farming en word veelzijdig Landbouwer.

swcQuote1 swcQuote2

Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Thomas Verlinden

companyFaqHeader

Algemeen

Waar kan ik de cursussen inkijken?

Je kan altijd via de website een gratis hoofdstuk downloaden. Je leest er ook het volledige lessenplan en de cursusinhoud. Klik hier om je gratis hoofdstuk in te kijken.

Wil je de cursus eens volledig doorbladeren? Dan kan dat in de gebouwen van het Centrum voor Avondonderwijs VZW in Antwerpen, Brussel, Gent of Hasselt. Omdat zij dezelfde handboeken gebruiken tijdens hun groepslessen kan je de cursussen daar inkijken. In Nederland ben je welkom in onze gebouwen in Breda. Je kan er verder ook terecht voor volgende zaken:
  • Vragen over de cursusinhoud.
  • Vragen over de studiemethode die het best bij jou past.
  • Het inkijken van alle cursussen en handboeken.
  • Het afleggen van examens wanneer je opleiding is afgerond.

Wil je het Centrum voor Mens en Dier, onderdeel van het Centrum voor Afstandsonderwijs, rechtstreeks contacteren en snel een antwoord krijgen? Maak dan gebruik van het digitaal contactformulier of van de chatbox.

Thuisstudies

Hoelang duurt een thuisstudie?

Onze studenten doen zo’n drie tot zes maanden over een thuisstudie. Dit gemiddelde is gebaseerd op vier tot zes uur studeren per week. Je mag uiteraard ook langer of korter over jouw opleiding doen.

Inschrijven

Hoe kan ik me inschrijven?

Inschrijven gaat gemakkelijk en snel:

  • 1. Ga naar het online inschrijfformulier.
  • 2. Vul je gegevens in en selecteer de opleiding die je wilt volgen.
  • 3. Kies een betaalmethode (overschrijving, iDeal, MasterCard of Visa) en rond de inschrijving af.

Wanneer je betaling bij ons binnen is, krijg je binnen een werkdag een bevestiging van je inschrijving en van je betaling.

 

Examen & Diploma

Hoe plan ik een online examen?

Volg je een thuisstudie? Dan plan je zelf een online examen via de eCampus. Dat doe je door in je persoonlijk profiel de opleiding waarvoor je een examen wil afleggen, te selecteren en vervolgens op ‘examen inplannen’ te klikken. Nadat je een examen hebt vastgelegd, wordt jouw examenaanvraag door ons beoordeeld. De status van je aanvraag volg je via de agenda in je eCampus. Het online examen gaat pas door wanneer de status op ‘bevestigd’ staat.

Indien je een groepsles of virtual class volgt, vindt jouw online examen tijdens de laatste les plaats.

Stage lopen

Mag ik een stage lopen in het kader van mijn opleiding?

Een stage is zeker en vast mogelijk. Bij sommige specifieke cursussen is het verplicht, maar bij het merendeel is het een optie. Wel moedigen wij stages aan, want ze bieden niet alleen de kans om bezig te zijn met onze viervoetige vrienden, maar je doet ook pure praktijkervaring op. Op onze website vind je bij praktische informatie op de pagina van je cursus snel terug of er een verplichte stage aan jouw opleiding gekoppeld is. Ben je al ingeschreven? Dan vind je op je eCampus alle informatie over jouw stage, examen en diploma. 

Contact opnemen

Hoe kan ik contact opnemen?

Je neemt met ons contact op via het contactformulier of via de chatfunctie op deze website. Vragen van administratieve aard en vragen over de inhoud van de opleiding worden door de Organisatie beantwoord binnen een termijn van 10 werkdagen, gerekend vanaf de datum van ontvangst.

Vacatures

Hoe solliciteren aan jullie onderwijsinstelling?

Wil je online lesgeven aan het Centrum voor Mens en Dier, onderdeel van het Centrum voor Afstandsonderwijs? Dan moet je tot de besten in je vakgebied behoren. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als zelfstandig ondernemer in bijberoep of 3 jaar ervaring in hoofdberoep. Je hebt een geldig ondernemingsnummer. Didactische ervaring is een must.

We hebben een speciale recruteringsprocedure op afstand via Skype of via de pc. Vermits we geen lokalen in België hebben, solliciteer je op afstand. Je kan -indien je dat echt wil- ook een afspraak maken met één van onze medewerkers in de kantoren van het Centrum voor Avondonderwijs in Antwerpen, Brussel, Gent of Hasselt. Na een eerste kennismaking wordt de verdere sollicitatieprocedure toegelicht.

websiteFaqHeader

Algemeen

Waar vind ik de algemene voorwaarden?

De algemene voorwaarden vind je onderaan deze pagina terug in de footer (onder juridische informatie).

Inschrijven

Hoe schrijf ik in voor een opleiding?
Inschrijven doe je het makkelijkst online via deze website. Je hoeft je niet te verplaatsen naar één van onze gebouwen. Je kan je onmiddellijk online inschrijven en het lesgeld betalen via een beveiligd inschrijvingssysteem.
 
Wanneer we je inschrijvingsgeld goed hebben ontvangen, krijg je onmiddellijk toegang tot het online studentenplatform. Je kan je cursus dan onmiddellijk downloaden en met je studie beginnen. Enkele dagen later ontvang je via de post ook een afgedrukt exemplaar van je boek.
 
Wil je toch op voorhand de cursussen komen inkijken? Dan kan dat op één van de secretariaten van het Centrum Voor Avondonderwijs VZW in Antwerpen, Brussel, Gent of Hasselt.