companyFaqHeader

Algemeen

Je kan altijd via de website een gratis hoofdstuk downloaden. Je leest er ook het volledige lessenplan en de cursusinhoud. Klik hier om je gratis hoofdstuk in te kijken.

Wil je de cursus eens volledig doorbladeren? Dan kan dat in de gebouwen van het Centrum voor Avondonderwijs VZW in Antwerpen, Brussel, Gent of Hasselt. Omdat zij dezelfde handboeken gebruiken tijdens hun groepslessen kan je de cursussen daar inkijken. In Nederland ben je welkom in onze gebouwen in Breda. Je kan er verder ook terecht voor volgende zaken:
  • Vragen over de cursusinhoud.
  • Vragen over de studiemethode die het best bij jou past.
  • Het inkijken van alle cursussen en handboeken.
  • Het afleggen van examens wanneer je opleiding is afgerond.

Wil je het Centrum voor Mens en Dier, onderdeel van het Centrum voor Afstandsonderwijs, rechtstreeks contacteren en snel een antwoord krijgen? Maak dan gebruik van het digitaal contactformulier of van de chatbox.

Inschrijven

Inschrijven gaat gemakkelijk en snel:

  • 1. Ga naar het online inschrijfformulier.
  • 2. Vul je gegevens in en selecteer de opleiding die je wilt volgen.
  • 3. Kies een betaalmethode (overschrijving, iDeal, MasterCard of Visa) en rond de inschrijving af.

Wanneer je betaling bij ons binnen is, krijg je binnen een werkdag een bevestiging van je inschrijving en van je betaling.

 

Stage lopen

Een stage is zeker en vast mogelijk. Bij sommige specifieke cursussen is het verplicht, maar bij het merendeel is het een optie. Wel moedigen wij stages aan, want ze bieden niet alleen de kans om bezig te zijn met onze viervoetige vrienden, maar je doet ook pure praktijkervaring op. Op onze website vind je bij praktische informatie op de pagina van je cursus snel terug of er een verplichte stage aan jouw opleiding gekoppeld is. Ben je al ingeschreven? Dan vind je op je eCampus alle informatie over jouw stage, examen en diploma. 

Contact opnemen

Je kan met ons contact opnemen via het contactformulier of via de chatfunctie op deze website.

Vacatures

Wil je online lesgeven aan het Centrum voor Mens en Dier, onderdeel van het Centrum voor Afstandsonderwijs? Dan moet je tot de besten in je vakgebied behoren. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als zelfstandig ondernemer in bijberoep of 3 jaar ervaring in hoofdberoep. Je hebt een geldig ondernemingsnummer. Didactische ervaring is een must.

We hebben een speciale recruteringsprocedure op afstand via Skype of via de pc. Vermits we geen lokalen in België hebben, solliciteer je op afstand. Je kan -indien je dat echt wil- ook een afspraak maken met één van onze medewerkers in de kantoren van het Centrum voor Avondonderwijs in Antwerpen, Brussel, Gent of Hasselt. Na een eerste kennismaking wordt de verdere sollicitatieprocedure toegelicht.

websiteFaqHeader

Algemeen

De algemene voorwaarden vind je onderaan deze pagina terug in de footer (onder juridische informatie).

Inschrijven

Inschrijven doe je het makkelijkst online via deze website. Je hoeft je niet te verplaatsen naar één van onze gebouwen. Je kan je onmiddellijk online inschrijven en het lesgeld betalen via een beveiligd inschrijvingssysteem.
 
Wanneer we je inschrijvingsgeld goed hebben ontvangen, krijg je onmiddellijk toegang tot het online studentenplatform. Je kan je cursus dan onmiddellijk downloaden en met je studie beginnen. Enkele dagen later ontvang je via de post ook een afgedrukt exemplaar van je boek.
 
Wil je toch op voorhand de cursussen komen inkijken? Dan kan dat op één van de secretariaten van het Centrum Voor Avondonderwijs VZW in Antwerpen, Brussel, Gent of Hasselt.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0