Voordelen_webspecific

Beresterke voordelen van het Centrum voor Mens en Dier1. Les van toptrainers

Wij zijn een team van professionele dierentrainers die er alles aan doen om jou de perfecte opleiding aan te bieden. Maak kennis met onze docenten en interne medewerkers!


2. Zee van mogelijkheden

Met ons uitgebreid opleidingsaanbod zorgen wij ervoor dat jij van je passie voor dieren je beroep maakt. Zo heb je de keuze uit groepslessen, virtual classes en thuisstudies. Kies snel de opleidingsmethode die het best bij je past!


3. Les in trainingscentra

Onze campussen, waar je de beste dierencursussen volgt, en secretariaten, waar we jou helpen met je zoektocht naar jouw droomcarrière, zijn strategisch verspreid over verschillende steden in Vlaanderen en Brussel.


4. Beestige werkwijze

Wij leren je op een wetenschappelijke manier hoe je met dieren omgaat. Zo vind je jouw plaats op de arbeidsmarkt en versterk je systematisch de band tussen mens en dier. Onze concrete werkwijze is gefundeerd op twee belangrijke pijlers: kwaliteit en flexibiliteit.


5. Honderden startdata

Er zijn verschillende momenten waarop onze groepslessen of virtual classes van start gaan. Onze thuisstudies volg je waar en wanneer je wil.6. Volg een dierenstage

Kies voor een leerrijke dierenstage en maak kennis met de échte praktijk. Op die manier vul je je praktijkgerichte kennis aan met een eerste ervaring en bereid je jezelf optimaal voor op het examen én je toekomstige werkveld. Zo neemt jouw carrière een vliegende start!


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0