afscheid Stefan, ons team

In memoriam: Stefan Bastiaenssens

We melden vandaag het droevige nieuws dat onze voormalige collega Stefan Bastiaenssens overleden is. Na twee jaar vechten verloor hij de oneerlijke strijd tegen kanker.

in memoriam: stefan bastiaenssens

Stefan was vijf jaar lang commercieel directeur van onze school. Hij nam iedereen mee in zijn enthousiasme, zijn positiviteit en zijn gedreven aanpak. Mede dankzij hem is de school uitgegroeid tot waar we vandaag staan.

Zowel docenten als studenten die de kans kregen Stefan persoonlijk te ontmoeten, werden ongetwijfeld geïnspireerd door zijn passie. Stefan hield van het leven, van ambitie en van dromen najagen. Hij liet het nooit na anderen hierin te begeesteren en te motiveren om het beste uit zichzelf naar boven te halen.

Stefan was geen stereotiepe bedrijfsleider. Voor hem niet al te veel draaitabellen, rapportages en matrixen, maar wel een warme en menselijke benadering.

Elk van zijn collega’s kan wel minstens één straf verhaal bovenhalen. Verhalen die gegarandeerd voor een brede glimlach zorgen en waar Stefan zelf ook smakelijk om kon lachen.

We verliezen een goede vriend, maar we trekken ons op aan de vele mooie herinneringen.

Bedankt voor alles, Stefan. We gaan je missen.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0